How I make my custom oyster shuckers in 2021

Hoe ik mijn oestermessen maak, update 2021!

 

Met mijn aanstaande bruiloft moest ik de overstap maken van Research & Development modus naar productiemodus. Het was een geweldige gelegenheid om alle verbeteringen en kleine details die ik de afgelopen jaren heb toegevoegd, te filmen. Deze details, zoals het etsen van je merklogo, het CNC frezen van behuizingen op een Workbee en het oliën met CCL Knife olie, maken een op maat gemaakt mes echt bijzonder.

Het is soms moeilijk om op een foto te zien welk werk er in het maken van een mes zit. Of welke speciale details een mes onderscheiden van andere producten. Maar ik hoop dat dit duidelijker wordt na het bekijken van de video. Ik hoop ook dat het laat zien hoe flexibel ik ben om het oestermes aan jouw wensen aan te passen. Het toevoegen van gravures, een ander hout voor het handvat of een andere afwerking. Veel is mogelijk en ik ben bereid om alle opties te onderzoeken om het mes aan jouw smaak aan te passen.

Terug naar blog

Voorgestelde collectie