Emergo Designs on the Full Blast Podcast!

Gast op de Full Blast Podcast!

Ik ontmoette Geoff Feder tijdens de Damasteel Chefs Knife Invitational 2023. Hij is een messenmaker (Feder Knives) en podcasthost voor zowel de Full Blast Podcast als de Knife Talk Podcast. Omdat Emergo Designs alleen oesteropeners maakt, ben ik niet erg bekend in de grotere messengemeenschap. Ik beweeg me in mijn eigen niche en probeer de wereld te veroveren met mijn ontwerpen.

Tijdens het Online Damasteel-evenement werd ik voorgesteld aan het team van de Knife Talk Podcast, en zij aan mij. Meteen waren ze erg aardig en gaven ze me veel complimenten. Ze hadden nog nooit zoiets als mijn messen gezien. En persoonlijk dacht ik: deze jongens zijn cool, laten we naar ze luisteren.

De KTPodcast wordt gerund door 3 messenmakers die elke week met elkaar praten. Ze beantwoorden vragen van luisteraars en geven geweldige tips als je zelf messen wilt gaan maken. De Full Blast Podcast is het persoonlijke zijproject van Geoff waarin hij gasten interviewt. En wow, wat een geweldige mensen heeft hij te gast gehad! Mijn favorieten zijn Aaron Gough (zijn video's hebben me in 2013 leren messen maken!), Bre Pettis (ik heb zijn Makerbot 5thGen 3D-printer in 2014 gekocht en dat was het begin van de ''Engineering Services''-kant van Emergo Designs) en Fingal Ferguson (nog een geweldige messenmaker die ik heb leren kennen tijdens het Damasteel-evenement).

Toen Geoff contact opnam of ik op zijn podcast wilde verschijnen, voelde ik me zeer vereerd! Vorige week hadden we een fijn gesprek en je kunt het op verschillende platforms beluisteren. Hier zijn de links!

Spotify

Apple Podcasts

Instagram

De podcast gaat over oesters (duhhh), oesterkweek, mijn achtergrond en het maken in het algemeen. Ik had een geweldige tijd en ik hoop dat jij dat ook zult hebben! Veel luisterplezier.

Met vriendelijke groeten, Alexander Bol

Terug naar blog

Voorgestelde collectie