Alexander Bol of Emergo Designs

Kerst 2022, Voorraden en de baby!

Beste volgers, klanten en fans van Emergo Designs,

2022 is een geweldig jaar geweest voor mij. Met de introductie van zowel de Hugo als de Enduris is onze collectie messen nu zo goed als het maar kan zijn. Deze nieuwe messen zijn fantastisch voor oesterliefhebbers. Mensen van over de hele wereld sturen ons mooie berichten nadat ze hun exemplaar hebben ontvangen. En ik heb positieve recensies ontvangen van mensen zoals de Oyster Ninja en Julie Qiu. Ik ben vereerd dat ik messen mag maken en ze naar enthousiaste klanten mag verzenden.

Maar 2022 is ook persoonlijk een geweldig jaar voor mij geweest. Mijn vrouw en ik verwachten ons eerste kind in december! Wooohhh!! En ook: midden in het kerstseizoen, wat een beetje onhandig is. Maar de realiteit is dat je dit soort dingen niet kunt plannen. Mijn vrouw en ik zijn allebei erg dankbaar en we zullen het beste maken van de timing. Zoals Taylor Swift zou zeggen: ''if you fail to plan, you plan to fail''.

Zodra de baby er is, neem ik een paar weken vrij! Om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen, richt ik me enkel op mijn Hugo-mes. Ik probeer dit best verkopende oestermes zo lang mogelijk op voorraad te houden. De Jacomina- en Enduris-messen zullen beschikbaar zijn voor pre-order in februari-maart. Met deze strategie moet het mogelijk zijn om dit jaar enkele kerstcadeautjes te versturen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor wat 2022 mij heeft gebracht en ik ben super enthousiast voor de toekomst.

Met vriendelijke groeten, Alexander Bol Eigenaar en maker van Emergo Designs

Terug naar blog

Voorgestelde collectie